NOVINKY

arr3Úprava webových stránekVážení obchodní partneři, z důvodů aktualizace našich webových stránek a e-shopu je jejich...

KONTAKTY

JAVITEX, s.r.o.
Jungmannova 7
612 00 Brno - Královo Pole
tel: +420 777 856 780
javitex@javitex.cz
IČO: 293 73 158
DIČ: CZ-293 73 158

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
    1. Udělujete tímto souhlas Javitex, s.r.o. se sídlem Jungmannova 706/7, 61200 Brno – Královo Pole, IČ 293 73 158, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 76428 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
    1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
      1. zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
    2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    .      zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

    1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    .      Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    1. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    2. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
    3. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.
    4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů